De 1e speler die we willen aankondigen is onze nummer 15 geplaatst bij de mannen, Nolan Schultz, 24 jaar oud en woonachtig in Den Haag.
Na 2 jaar in België gespeeld te hebben zal hij dit seizoen weer in de Nederlandse Eredivisie actief zijn bij Taverzo 2.
Nolan heeft meerdere malen het podium bereikt bij de Nederlandsekampioenschappen, bij jeugd en senioren. Daarnaast heeft hij ook mogen deelnemen aan jeugd ek’s en Universiades.
Als nummer 14 geplaatst gaan we door naar nolan zijn teamgenoot komend seizoen, het servicekanon Jonah Kahn.
Jonah speelt al weer een aantal seizoenen voor Taverzo 2 en ook dit seizoen is hij weer te zien in de Eredivisie.
Jonah is 2x Nederlands kampioen geworden. (1x herendubbel, 1x mixed)
Heeft 14 interlands gespeeld en 2x aan de WK meegedaan.
De volgende 2 spelers bij ons toptoernooi op 31 augustus die wij voorstellen zijn onze eigen toppers!
De als 13 geplaatste Pieter speelt zijn hele loopbaan al bij SKF in Veenendaal. Sinds hij Nederlands kampioen bij de B werd heeft hij zich definitief gemeld bij de bovenste regionen van het Nederlandse tafeltennis en is hij langzaam doorgegroeid. Inmiddels is hij een vaste waarde op het NK-A en de Masters. Vorig jaar wist hij ook met zijn team promotie af te dwingen naar de eredivisie én lukte het om te handhaven.
Dan door naar zijn teamgenoot en dat is de nummer 12 geplaatst,
Floris is 21 jaar en woont in Bunnik. Gedurende zijn jeugd schreef hij verschillende titels op zijn naam en vertegenwoordigde hij Nederland 2 keer op de Europese jeugdkampioenschappen. Floris kwam het eerste herenteam van SKF voor het eerst versterken in 2018. Na een korte uitstap naar TOGB om ervaring op te doen in de eredivisie keerde hij weer terug met het doel om te promoveren met SKF naar de eredivisie, wat toen lukte. Dit seizoen staan de mannen van SKF 1 voor dezelfde uitdaging na de degradatie van afgelopen seizoen.
We gaan door naar de nummer 10 en 11 geplaatst bij de mannen!
Als eerste stellen we de nummer 11 geplaatst voor en dat is de 24 jarige Arjan Huiden, sinds 2018 al te zien bij Taverzo 2 en in 2021 gepromoveerd naar de eredivisie waar hij zich elk seizoen heeft weten te handhaven.
In 2018 won hij de B-meerkampen en vorig jaar haalde hij zelfs de laatste 8 op de masters!
Dan door naar de nummer 10 geplaatst, de 22 jarige Tim Gras.
Ooit als 12 jarige begonnen bij DOV en nu doorgegroeid naar de Nederlandse top, een aantal jaar geleden nog 2de van Nederland geworden met TOGB en komend seizoen weer te zien in de eredivisie bij smash.
Nummer 10 geplaatst, de 31 jarige Marlotte Staps, vorig jaar kwam ze nog uit voor ons damesteam bij SKF en komend seizoen gaat zij de jonge meiden helpen bij hun debuut in de eredivisie bij Belcrum.
Nationaal heeft marlotte al meerdere keren de top 8 van nederland bereikt op masters en de NK en na de geboort van haar dochter zal ze dit jaar weer gaan vlammen. Dan stellen wij de nummer 9 geplaatst Monique Posthuma voor.
Ooit begonnen bij SV Redstar 58 en is nu al jaren lang onderdeel van het 1e herenteam in de landelijke divisies.
Monique heeft verschillende titels op haar naam staan in haar jeugdjaren en heeft 4 x deelgenomen aan de Europese jeugdkampioenschappen
Ook nationaal heeft zij al 2 x zilver te pakken op de NK in het damesdubbel en werd ze vorig jaar nog 3de individueel op de masters!
De nummers 8 en 9 zijn internationale toppers!

De volgende speler die we willen voorstellen is onze nieuwe aanwinst voor SKF 1, Marko Panic. Marko is 20 jaar en komt uit Hagen, Duitsland. Marko gaat komend seizoen zijn debuut maken op de Nederlandse speelvelden, en gaat de Duitse en Nederlandse competitie combineren. Dit is een prachtige kans om Marko voor het eerst live in actie te zien in ons clubgebouw en wie weet kan Marco onze Nederlandse toppers het vuur aan de schenen leggen !
Samen met Marko zal ook Tobias Slanina meespelen op ons Toptoernooi. Tobias is een goede vriend en teamgenoot en zal me Marko meekomen om zich te meten met de rest van het speelveld. Op deze dag zal Tobias , eveneens 20 jaar en afkomstig uit Duitsland, ongetwijfeld de “Dark Horse” zijn want buiten het feit dat we weten dat het een teamgenoot en goede vriend van Marko is weten we nog weinig van hem, dus kom kijken en laat je verrassen !
Hier stellen wij de nummers 7 en 8 voor bij de dames.
Om te beginnen met de nummer 8 geplaatst onze eigen Xijin Zheng.
Xijin is nu al jaren een vaste speelster in ons dames 1 en ook komend seizoen komt ze weer voor SKF uit.
Bij de jeugd heeft ze ook alle titels al wel op haar naam staan zoals dat ze 2 x nederlandskampioen is geworden en de meerkampen won.
Daarnaast heeft ze 3 keer meegedaan aan het EJK en heeft ze de laatste 16 gehaald op de NK A.
Als nummer 7 stellen wij Esmee van Marwijk voor, zij is al jarenlang de kopvrouw van Scylla in de Eredivisie bij de dames.
Ook is zij al een keer Nederlands kampioen geworden in het dames dubbel spel.
Nu stellen we de nummers 6 en 7 bij de mannen voor!
Als eerste te beginnen met 1 van de grootste talenten van dit moment, de nummers 7 geplaatst is de 16 jarige Brent Ronde.
Brent speelt eredivisie bij Smash in Hattem, en is net terug van het EJK waar hij met het Nederlandse team een mooie 9de plek heeft behaald. Ook haalde hij eerder dit jaar brons op het NK voor senioren.
Als 2de stellen wij de nummer 6 geplaatst Jochem de Hoop voor, Jochem is full time tafeltennistrainer en Coach en is zelf al jaren een vaste kracht in de eredivisie, vorig seizoen behaalde hij nog een winstpercentage van 72%!
Al eerder stelden wij zijn vader voor en nu mogen wij ook de nummer 5 geplaatst Ivan Kahn voorstellen.
Ivan speelt in het 1e team van Taverzo en is afgelopen seizoen nog algeheel landskampioen van nederland geworden in de Eredivisie.
Daarnaast is hij een 5-voudig Nederlands kampioen bij de jeugd en heeft hij een zilveren plak in het mixed dubbel bij de senioren.
Ook heeft Ivan al meedere keren ejks gespeeld en heeft daarin zelf ook individueel de laatste 16 behaald.
Als 2de stellen wij de nummer 4 geplaatst Kas van Oost voor aan jullie.
Kas speelt al vanaf 4 jaar oud tafeltennis en is begonnen bij Westa. Momenteel speelt Kas voor TTC INDELAND JULICH (Duitsland) 2de bundesliga.
Ook is hij bij de jeugd meerdere keren Nederlands kampioen enkel en dubbel geweest. Bij de senioren heeft Kas al 2x de Heren dubbel titel op zijn naam staan en bij het enkelspel al een bronzen en zilveren medaille gehaald.
Daarnaast won Kas vorig jaar Brons bij de Europese jeugdkampioenschappen.
Als eerste de nummer 4 geplaatst Karlijn van Lierop.
Karlijn speelt al 3 seizoen in de 3de bundesliga in Duitsland en heeft al 5 x deelgenomen aan het EJK.
Bij de jeugd is zij al Nederlands kampioen geworden in het enkel en dubbelspel, daarnaast heeft zij bij de senioren ook al de laatste 8 gehaald bij de masters en op de NK.
Als 2de stellen wij de nummer 3 geplaatst Dobrilla Jorguseska voor.
Dobrilla is begonnen bij Steeds Hoger en is op haar 15de verhuisd naar Papendal.
Ook Dobrilla heeft maar liefst 3 x deelgenomen aan de EJK en heeft daarnaast bij de jeugd de NJM en een A toernooi op haar naam staan.
Bij de senioren heeft zij in het enkelspel al 2 x brons gehaald op de NK en is zij al Nederlands kampioen enkel en dubbel.
Vandaag stelt onze nummer 3 geplaatst bij de heren Barry Berben zich voor aan jullie!
Barry: “Ik speel competitie bij ttc indeland julich in Duitsland en ga 2de Bundesliga spelen.
Mijn top prestaties zijn dat ik in mijn jeugdtijd Nederlands kampioen enkel en dubbel ben geworden en verschillende keren de njm finale heb gewonnen.
Verder ben ik bij de senioren in 2022: Nederlands kampioen dubbel geworden. 2023 3x Nederlands kampioen geworden namelijk enkel, dubbel en mixdubbel. En in 2024: Nederlands kampioen mixdubbel. Internationaal heb ik 5x deelgenomen aan de Europese jeugdkampioenschappenen speel ik voor het Nederlands heren team waar we ons afgelopen jaar gekwalificeerd hebben voor het ek teams in Zweden dit was een mooie ervaring.
Eén van mijn doelen is om in 2028 op de olympische spelen te staan.”
Vandaag stelt de nummer 2 van ons toptoernooi bij de dames zichzelf voor!
Mijn naam is Sanne de Hoop, 28 jaar oud en speel in de eredivisie dames bij vtv en eredivisie heren bij tempo team.
Met het team van VTV zijn we 2x algeheel landskampioen geworden en diverse keren na en voorjaars kampioen.
Verder heb ik diverse medailles gehaald op Nederlandse kampioenschappen.
Nederlands kampioen dames dubbel 2023 en 2024
3e plaats enkel 2023
3e plaats Masters 2022
2e plaats enkel, brons 2x dames dubbel en mix 2021
1x EK teams senioren gespeeld en 1x EK individueel senioren
Ik kijk er naar uit om te spelen op het SKF top toernooi!
Vandaag stellen wij de nummer 2 bij de mannen aan jullie voor: Milo de Boer.
Milo is de regerend Nederlands kampioen bij de senioren in het enkelspel en in het heren dubbelspel.
Ook is hij met zijn team taverzo regerend landskampioen in de Eredivisie.
Komend seizoen zal hij ook weer voor Taverzo uitkomen en daarnaast speelt hij nog 2 competities, in Spanje en Duitsland.
Daarnaast maakt Milo ook onderdeel uit van TeamNL en speelt dus internationale toernooien voor ons land!